Facebook

Beoordelingen van Sushi Fusion Gorinchem

Recente recensies van Sushi Fusion Gorinchem

5 sterren na 283 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Top Sushi en hele vriendelijke mensen. Ze moeten onmiddellijk een zaak openen in Leerdam wat mij betreft!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk/top en ruim voldoende. Echt aan te raden. Je moet wel rekening houden met een wat langere wachttijd bij het ophalen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten goed. Beetje jammer dat mijn eten uur later klaar was dan dat er op internet stond. Eerst je eigen melden voor je bestelling word klaar gemaakt (werd ik op geattendeerd door een klant). Zooitje ongeregld achter de toonbank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt vele malen slechter dan we van jullie gewend zijn. De wachttijd was drie kwartier langer dan aangegeven op de site en dat is nog tot daar aan toe maar zorg dan dat de sushi goed is. Maar die viel helemaal uit elkaar! Niet voor herhaling vatbaar zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was prima, alleen teveel bestellingen aangenomen zodat de wachttijd na de afgesproken tijd 50 minuten was, zonder enige info, dit is niet oké! Een goede reden om niet meer te bestellen ! Iets van een excuus was zeker op zijn plaats geweest.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was fantastisch. Wij hebben alleen wat lang voor de deur moeten wachten. Begrijpelijk in deze tijd. Misschien een klokje aan de deur hangen met daarin een indicatie van hoeveel langer dat het gaat duren. Overigens absoluut geen reden om de volgende keer niet te bestellen! Fijn dat jullie weer open zijn. Veel succes in deze moeilijke tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals het hoort. op tijd klaar. opgehaald i.v.m. Corona . Top , tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was netjes op tijd klaar en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We moesten met z'n allen buiten wachten tot onze bestelling klaar was ivm de regels van het rivm. Het was goed te doen. Iedereen had begrip voor de hele situatie en niemand deed moeilijk dat het flink uitliep. De sushi was zoals altijd heerlijk!!! Zeker een aanrader.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker, vers en vriendelijke service!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is top. Van de opgegeven afhaaltijd klopt niets ter er minimaal een half uur bij op :-(

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weg lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten alleen laten ze je met afhalen gewoon een half uur wachten misschien is het een idee om in het vervolg jullie klanten te mailen of bellen dat het wat later word

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, lekkere sushi

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Zeker vatbaar voor herhaling

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er een bestelde sushi niet bij, daar kom je dan thuis achter en dat is jammer. Verder was het héérlijk.. een warm gerecht, patat en de sushi!! Ook waren ze goed op tijd klaar..

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heerlijk vers en ruim op tijd bezorgd. TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! We hebben heerlijk gegeten en de gerechten werden in supermooie schaaltjes bezorgd. Alleen jammer dat de bestelling een uur later kwam dan aangegeven.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk zoals altijd!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer heerlijk zoals gewoonlijk. Alleen mag de baby mais wat mij betreft vervangen worden door champignons hahaha

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 21 maart 2020 om 17:00 een online bestelling geplaatst en om 18:45 nog steeds niks geleverd. Wij hebben toen gebeld naar Fusion en ze zeiden ons dat onze bestelling nog steeds in de keuken hing om nog voor te bereiden. De reden die wij kregen was we hebben het druk. Dan kan je op z'n minst de klant even laten weten dat het vertraging heeft maar helaas niks gehoord. We hebben de bestelling geannuleerd en ik hoop dat ik mijn geld nog teruggestort krijg. Volgende keer nog maar eens nadenken als wij hier bestellen en dan word het sowieso doordeweeks. Zo zonde het eten is enorm goed maar de service..

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig, altijd tevreden. De laatste keer was het alleen erg druk waardoor de bezorgtijd erg lang was. De sashimi was lekker, maar een stuk dunner gesneden dan normaal. Dit kunnen jullie beter!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het eten werd keurig op tijd geleverd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja de kwaliteit was goed, bezorging iets te laat maar niet erg. Maar wat niet kon is dat meer dan driekwart van het zalmmenu bestond uit tonijn en met scherpe kruiden (wat wij niet eten). Graag bij zulke grote aanpassingen aan de bestelling eerst vragen of de klant dit wil. Zalm kan op zijn maar dan hadden we graag de keus willen hebben iets anders i.p.v. tonijn te kunnen kiezen. Dit is een gemiste kans.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Mooi op tijd thuis geleverd..... heerlijk!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige sushi en het warme gedeelte van de bestelling ook goed op temperatuur. Keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!!! En heel fijn dat ze af en toe er gratis sushi bij doen. Dit is ook de reden waarom ik hier bestel .

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker. Bezorging altijd vriendelijk.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier vaker. Altijd goed, lekker en vers! Ook aardig personeel.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker en goed op temperatuur! 🌞

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer prima, snel en netjes bezorgd. Pokébowl is erg veel rijst in verhouding tot de rest.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds tevreden over de sushi! Genoeg keuze en nog steeds lekker. De bezorgtijd is vaak lang maar ik houd hier rekening mee door vroeg te bestellen. Beste sushi in Gorinchem, hoop dat het menu uitgebreid wordt!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over kwaliteit en snelheid van leveren! Aanrader.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Wel 15 minuten later bezorgd dan aangegeven, maar op zondagavond om 6 uur besteld, dus dat is een hele drukke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd erg lekker en bestel geregeld, alleen nooit kan er optijd bezorgd worden zelfs niet als je smiddags al besteld voor 7 uur kwam weer 3 kwartier te laat. Gebeld waar het bleef en de bezorger was onderweg volgens mevrouw nou weet ik dat het ongeveer 10 minuten is van het restaurant naar ons thuis en dit duurde dan nog 25 minuten dus denk niet dat die al onderweg was... Erg jammer.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakvol. Heerlijke sushi en snel bezorgd.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en snelle service! Zeker een aanrader

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en op de afgesproken tijd. Goede sushi

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de taugé na was t eten erg lekker! De kok mag wel elke dag bij mij komen koken hahaha

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rommelig, Kreeg na 45 minuten een belletje dat mijn soep er niet was, Later aan de deur zat de andere gekozen soep er niet bij, werd 10 minuten later alsnog bezorgd. Wachttijd een kleine anderhalf uur. Moest de misosoep nog op smaak brengen, Inktvisgerecht was koud en niet op smaak. Jammer!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, precies op tijd bezorgd, makkelijk betalen via iDeal en zeer gemakkelijk gebruik van de app , echt top va. Deze toptent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks bestellen tijdens de zaterdagavondspits, heel snel bezorgd. Koude sushi was heerlijk, warm eten was ook prima. Zeker aanrader!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beloofd is beloofd. Op afgesproken tijd bezorgen met heerlijke sushi. Hoe makkelijk kan het zijn. Top.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker was het weer 🤗, er halen wel vaker af en altijd zeer goed bevallen

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 40 min wachttijd

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus lag door heel de tas. Maar 't eten verder was super lekker! Zal zeker iedereen aanraden te bestellen :)

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van heerlijke sushi! Ik zal zeker binnenkort nog eens bestellen!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, bestelling is keurig op tijd klaar, en erg lekkere sushi

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, maar we hebben helaas bijna 2 uur moeten wachten op onze bestelling.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pokebowl

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is erg goed en constant. Het contact tussendoor is erg goed en duidelijk. Ik werd zelfs gebeld of het uitkwam dat de bezorger wat vroeger kwam. Nog nooit ergens mee gemaakt. Veel bezorgdiensten komen steevast een half uur te laat. Fusion nooit!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker!!!!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, wel langere bezorgtijd dan we gewend zijn. Maar goed, het was zondagavond en vast druk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Wij hebben gekozen voor wok gerechten want met sushi hebben wij niet zo veel. Het was super heerlijk.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en snelle bezorging!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaven aan dat wij geen zoete omelet in onze box wilde, en dit vonden jullie geen probleem en gaven komkommer. Heel fijn! Ook een lieve jongen bij het bezorgen.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Kwaliteit is zeer constant. En vaak ook op tijd. Hooguit wel eens 5 tot 10 min later maar dan word je altijd netjes op de hoogte gehouden.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voor mijn bestelling er was. Er stond dat het om 18.35 zou komen. Na 19.30 stonden ze pas voor de deur. Dit gebeurt mij elke keer. Heel erg vervelend!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel het deze keer tegen, sashimi was erg groot en dik. En de sushi was ook erg groot allemaal het leken wel dubbele stukken.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker en stipt op tijd. Klasse..

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat, niet even een berichtje. Erg jammer.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

eerste keer hier besteld, was heel lekker. Ik ga meestal naar shabu shabu om daar te eten en dat is een nummer 1 sushi restaurant alleen dit leek er als 2 druppels water op. Woow zo lekker!!!!!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is heerlijk van Fushion.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten, bezorging was ruim op tijd. Het eten was zeer smakelijk en warm! Dit is zeker een restaurant om te delen met iedereen!!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk, super vers. Jammer dat de tempura vergeten was maar we gaan zeker terug ! Een aanbeveling waard

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goede prijs kwaliteit verhouding en mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede sushi. Sashimi tonijn was dit keer minder goed, ook de kleur was vrij licht. Maar nog steeds wel lekker.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd 😊

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Heerlijk van smaak en goed op temperatuur.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorgd en weer erg lekker

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals elke keer.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, maar smiddags om 11:30 al besteld voor 18:30u, omdat ik ècht op tijd moest zijn. Expres zo vroeg besteld, omdat de vorige keer ook veel te laat werd geleverd. Uiteindelijk werd om 19:10 het eten bezorgd. 40 minuten te laat. Om HALF 12 BESTELD!!! Logistiek is echt een drama. Nemen teveel bestellingen aan, kunnen de drukte niet aan.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk! Wij wonen buiten het bezorggebied maar het is zeker de moeite waard om af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit sushi, ruime keuze ook van andere gerechten. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi van topkwaliteit, enige minpunt is dat we om 16:30 bestelden voor ophalen 18:20, maar het was pas om 18:45 klaar. Verder, fijne mensen en goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en weer heerlijk. Bedankt!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was weer heerlijk maar we moesten wel erg lang wachten. Bijna een uur. Erg vervelend.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur voordat de bestelling werd bezorgd! Een uur langer dan was aangegeven. Zelf moeten bellen waarbij werd gevraagd of ik het niet kon komen ophalen....

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowls!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een verkeerd huisnummer op de bestelling doorgegeven aan de bezorger waardoor we meer dan een uur op ons eten hebben moeten wachten. Het eten was bij ontvangst was koud en nat. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen, dit lukte niet. Normaal gesproken erg tevreden over de service, maar nu erg teleurgesteld.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: Perfect!!!! Zeer aan te bevelen

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk 😋 tot de volgende keer!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Alleen had de biefstuk van mij iets korter gebakken mogen worden.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker, bezorging veel te laat

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, en vriendelijk personeel 👍

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en snelle bezorging

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk , en op tijd bezorgd, top.👍

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een halfuur telaat.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar en de kwaliteit van de sushi vonden wij erg goed, beter dan andere afhaal tot nu toe. Ook netjes verpakt en voldoende keus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent sushi and quality. Very good price per quality. Excellent

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Altijd super vers en precies op de aangegeven tijd bezorgd door een hele vriendelijke mevrouw. Zeer tevreden .

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk! Jammer dat het een uur en driekwartier duurde voordat we de bestelling binnen hadden en de bestelling toen niet eens compleet was. Driekwartier later was hij dat wel en zat er wel een extraatje bij maar ik vond het toch heel erg lang duren

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachten duurde lang. Langer dan de opgegeven indicatie voor de bezorgtijd en als de bezorger mijn adres niet kan vinden helpt dat ook niet echt. De sushi was echter weer heerlijk! Het wachten waard!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Pokebowl

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, enige minpunt het zeewier was wat taai. Verder allemaal top, bezorging rond de geïndiceerde tijd.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, netjes verzorgd. Aanrader!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Helaas was de bezorging te laat. Wij hadden ruim van te voren besteld namelijk rond 14 uur 's middags en het moest 's avonds om 19.15 uur bezorgd worden helaas waren 40 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden t altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling werd op de doorgegeven tijd geleverd. Helemaal tevreden,

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goed en lekker eten

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Jammer dat wat we kregen niet precies klopte met wat we hadden besteld. Wel super snel bezorgd!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd erg lekker, maar de service niet. Meerdere malen ruim 2 uur moeten wachten nadat we besteld hadden. Zelfs moeten bellen en er naar toe moeten gaan om vervolgens met een hoop getier de bestelling mee te krijgen. Kom je thuis, geen stokjes, sojasaus en wasabi.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer goed

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om online te kunnen bestellen. Keurig op de afgesproken tijd klaar, fijn personeel, en zoals altijd weer genoten van de sushi!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vooral de zalm sashimi is erg lekker. De bezorging is meestal vlot, alleen op een drukke zondagavond langer dan aangegeven moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, had de urami box, was netjes ingepakt. Dat geldt ook voor de wakame salade. Ik ben uitermate tevreden, vond de sushi lekker. De sushi werd rond de aangegeven bezorgtijd bezorgd. Ik had ruim op tijd besteld en dan is een uur wachten goed te doen! Ik ga hier zeker vaker online bestellen!!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij Fusion perfecte kwaliteit voor een zeer nette prijs!

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Maar bij het maki menu zater er 12x tonijn in in plaats van 6 zalm en 6 tonijn, dit was jammer.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker maar we hebben ruim 1,5 uur moeten wachten op de bestelling en deze was ook niet compleet.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg was het eten erg afgekoeld waardoor het lauw was. Kwaliteit was verder prima maar de smaak was door het afkoelen ietsje minder. Jammer

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we bijstellen een paar keer per jaar bij jullie sushi aan huis. de bezorging was prima. alleen de sushi was dit keer heel anders dan dat we gewend zijn. de stukjes waren veel kleiner. de nigiri paling was met heel ander soort paling dan normaal. de friet was zonder zout en ook slapper dan normaal. dus niet wat we van jullie aan kwaliteit verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, stond netjes op tijd klaar!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, vers en precies op tijd bezorgd. We gaan zeker vaker bestellen

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super goed, uiteraard want jullie zijn gewoon heel erg goed! Maar die tijden bij jullie zijn echt dramatisch, ik snap dat het soms iets drukker is en dat iets langer duurt. Maar als ik op de site kan aanklikken wanneer ik het kan ophalen dan verwacht ik ook dat het dan klaar is en niet dat er dan pas aan begonnen wordt. Daardoor 50 min extra gewacht. En ik vind het echt niet super erg als ik het lang duurt voordat het eten klaar is, maar nu denk ik dat het 19:20 klaar is en vervolgens zit ik daar nog 50 min extra te wachten en zit mijn man daardoor ook 50 min extra in de auto en staat hij op plekken waar het niet mag. Wat ik dan niet begrijp, waarom kan ik deze tijd dan aanklikken? Zeg dan dat 19:20 niet kan en dat ik het pas om 20:15 op zijn vroegst kan ophalen, had ook niet erg geweest, maar dan weet ik dat en kom ik ook op die tijd. Het is overigens bijna altijd te laat, maar deze keer gewoon extreem laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere maaltijd, zoals altijd! Het voorspelde tijdstip van bezorgen klopte niet waardoor ik een half uur zat te wachten. Dat wachten was het echter meer dan waard!

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. We bestellen regelmatig en genieten ervan, sushi fusion is zeker een aanrader, de tempurakruimeks missen hun knapperigheid bij thuisbezorgen, dus die eten we maar in het restaurant.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima sushi. Laatste bestelling was alleen helaas niet compleet. En 25 min moeten wachten terwijl ik 1,5 uur van te voren had aangegeven het op te halen. Hopelijk volgende keer alles weer op orde!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook op zondagavond, op tijd geleverd, alles warm en koud, prima op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd geleverd, de sushi was heerlijk en er werd voldoende soja saus, gember en wasabi meegeleverd.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vriendelijke bediening. Aanrader!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat dus een witte haar in ons sushi, we hebben gebeld we zouden nieuwe sushi krijgen, uiteindelijk niks gekregen !!!!!! Nooit meer bestellen dus

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur te laat helaas Dit is nog nooit gebeurd

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had om 14:00 in de middag eten besteld voor 17:00. Toen het 17:20 heb ik gebeld waar het bleef en werd mij verteld dat het er ieder moment kon zijn. Kwartier later was het eten eer nog niet, restaurant wist niet waar de bezorger was en mijn eten was warm van de zon.....

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 45 minuten te laat

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en snel bezorgd. Goede sushi. Lekker gegeten

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk. Lekkere sushi van goede kwaliteit. De bezorging kan echter beter. De levering verschilt altijd met de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom erg lekker! En dat is uiteraard het belangrijkste. Echter, jullie afhaalruimte is heel erg ongastvrij en chaotisch! Jullie staan eigenlijk altijd te bakkeleien over de bestellingen achter de toonbank. En ik vind het zo slecht dat als er 4 stoelen staan waar je op je bestelling kan wachten er altijd bezorgers op zitten! En als ze er op zitten en het wordt wat drukker blijven ze ook gewoon zitten i.p.v dat ze opstaan voor klanten. HEEL slecht! Daarnaast ligt er ook nog vaak zooi onder die stoelen. Deze ruimte mag wel wat klant vriendelijker

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was erg vriendelijk en precies optijd!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch. Ik heb alleen 1 klacht en dat is dat ik bij mijn tori witte rijst heb bestelt en dat uiteindelijk niet gekregen heb. Verder was alles top.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, voor herhaling vatbaar.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat het tegen is gevallen. Normaal perfecte kwaliteit en bezorging op tijd. Vandaag was de sushi rommelig, alles zat door elkaar en de warme gerechten waren koud. Vanmiddag om 16.00u besteld voor vanavond 18.45u, de Sushi kwam om iets voor half acht... jammer. Ik hoop volgende keer weer op de gebruikelijke kwaliteit en stiptheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel klaar, goede kwaliteit sushi. Top!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eerder dan de verwachte bezorgtijd en de sushi was nog vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd! Heerlijke sushi, goede kwaliteit.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Kwaliteit van het eten erg goed, erg lekker!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als we hier bestellen bezorgen ze echt op de afgesproken tijd! Echt heel fijn! Ook de kwaliteit van de gerechten is elke keer weer subliem te noemen! Ga zo door!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De kwaliteit is erg goed. We bestellen regelmatig en eten steeds heerlijk. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen met collega's vaker sushi bij Fusion. Heerlijke, verse sushi! Heel blij met deze top sushi in Gorinchem. We kunnen het iedereen aanraden!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb anderhalf uur moeten wachte voor me eten, vind dat veelste lang!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, niks op aan te merken!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heerlijk gegeten!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi, vers gemaakt, prima!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. De kwaliteit is altijd goed. Bezorging prima! Fijn restaurant.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer mijn bestelling een half uur te laat... Als je een verwachte bezorgtijd kan kiezen, zorg dan ook dat rond die tijd de bestelling word bezorgd. Mocht het anders lopen (omdat het druk is) bel dan even op om te melden dat de bestelling later komt.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker niet slecht, goede kwaliteit. Alleen merken wij vaak dat de sushi niet goed is gerold of de zeewier omhulsel niet goed is benat, de sushi valt nogal eens uit elkaar. De gebakken rijst is echt top.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi! Netjes gepresenteerd en echt heerlijk vers. Alles was compleet. Dit sushi restaurant is een mooie aanwinst voor Gorinchem. Als tip zou ik nog mee willen geven dat de sushichefs wekelijks een special maken, echt sushi liefhebbers kunnen dit absoluut waarderen!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Werd op tijd bezorgd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en vers. Een echte aanrader!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi mix besteld, bestelling stond klaar en was goed verzorgd

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers, romig en perfect in balans. Ook de bami is een aanrader. Vol met knapperige groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en nog snel bezorgt ook!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi. De vis is vers en erg lekker. De rijst lijkt wat aan de zoete kant, maar dat stoort verder niet. Afhalen gaat op zich goed en duurt niet lang, maar de eerste keer een beetje onduidelijk. Ik denk dat het handig is als je je direct meldt bij binnenkomst, want er wordt niet echt iets geroepen als een bestelling klaar is.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was even wachten, maar lekkere sushi, patatjes, loempiaatjes en smakelijke sojaboontjes.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit tonijn was minder dan normaal. Er zat bij de bestelling geen wasabi en gember. Normaal krijgen we er kroepoek bij en deze x niet. We zijn beter gewend van jullie.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en gyoza hapjes waren heerlijk vers. De edamame boontjes vonden wij daarentegen niet zo goed als anders. Waren hard en moeilijk te eten. Ook niet gezouten. Bezorging was prima, wachttijd was ongeveer een uur maar als je dat weet dan houd je daar rekening mee en bestel je op tijd.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging! Top service en kwaliteit!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker en prima verzorgt, ik vindt ook het design vd bakje erg mooi 😊

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mocht de bezorgtijd langer deuren dan dat je aangegeven had, is het wel fijn dat je daarvan op de hoogte gesteld wordt. Niet dat je 40 minuten na de verwachte bezorgtijd zelf moet bellen waar je bestelling blijft. Voortaan handiger om eerder contact op te nemen met de klant. Sushi zelf was wel heel lekker toen we het uiteindelijk kregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was van ouds heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, bezorging altijd mooi opntijd en anders bellen ze. Ook altijd vriendelijke bezorgers!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd door een vriendelijke jongen en weer heerlijke sushi!!!!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker zoals gewoonlijk. Misschien meer groenten in mihoen.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, misschien wat aan de prijs maar je krijgt er meer als genoeg voor. het eten is echt gewoon vers, de groenten knapperig en niet van die uitgekookte slappe hap.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Net zoals voorgaande keren was de sushi en het Chinese gerecht met garnalen erg vers en lekker. Zeer goede kwaliteit, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de bestelling online geplaatst en opgehaald, ideaal! Super lekkere sushi! Vooral de urimaki ??

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had voor het eerst de poke bowl vond hem heerlijk Wel te weinig voor een maaltijd vond ik

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van top kwaliteit, en aardig personeel!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top. Zowel het eten als de bezorging

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers, stipt op tijd bezorgd. Heerlijk genoten.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer warm en smakelijk

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, beetje jammer dat het bij de bezorging wat minder ging... Had aangegeven om 18:00 uur geleverd te willen hebben, maar het was er pas om 18:20 (volgens de bezorger was er een foutje gemaakt met welke eerst geleverd moest worden, wat kan gebeuren)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten de laatste tijd regelmatig van Fusion en de kwaliteit is heel constant en goed. Heerlijk eten. Goede vriendelijke bezorging.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker, voor iedereen in het gezin een feestje als we sushi gaan eten. En bij Fusion hebben ze voor iedereen lekkere sushi of andere hapjes!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Toppers bij Fusion, blij mee!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmikkeld

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, super kwaliteit. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten. Makkelijk online te bestellen.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Blijft een aanwinst voor Gorinchem!!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk! Vers en vol van smaak! Bezorging is meestal ook prima maar soms duurt het erg lang.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn fan van sushi van Fusion! Goede kwaliteit, heerlijk! Elke keer weer genieten!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ontzettend lekker, anders dan anders. Raad het iedereen aan. Ook de Chinese wok gerechten bij afhalen met verschillende sauzen die je kunt kiezen, zijn een aanrader

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd klaar om afgehaald te worden. Mijn 1e keer hier, maar niet de laatste!

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren bij deze bestelling de groenten oud en taai. En de aardappelkoekjes waren dubbel gebakken. Bij eerste bestelling was dezelfde maaltijd maar wel lekker vers. Ik heb de app gedownload dus ik verwacht wel betere kwaliteit ;)

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijke sushi

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit sushi altijd. Onze vaste stek om eventueel uit eten te gaan of af te halen!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi... vers bereid. Zeker 1 keer in de week genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer formidabel wat smaak betreft

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur was het bezorgd en het was weer heerlijk. Een dikke 10!

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Echt lekker eten en een vriendelijke bezorger! Stip op tijd ook

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer een Sushi Mixbox besteld. Uitstekende kwaliteit, gaan we zeker vaker doen. Vlotte bezorging op zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere gerechten met afhalen en super dat je uit zoveel sauzen kunt kiezen. Daarbij krijg je ook nog heerlijke kroepoek gratis erbij! Echt een aanrader hier te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zéér goed alleen 1 klein minpuntje dat ik 1 bestelde Maki mistte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling mooi op tijd klaar. Goede kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi waren heerlijk en de teppan yaki ook. De bezorger stond precies op de afgesproken tijd voor de deur en betalen via ideal was handig.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk op smaak en goede kwaliteit !

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers en exact op tijd vezorgd. Top!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en vers Smaak prima Aanbevolen

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lief wat kroepoek erbij gekregen.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, warm en op tijd geleverd

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals altijd!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top...!!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Correcte bezorging! Ga zo door!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld voor afhaal. Sushi was afgesproken tijd klaar. Het was ook echt heerlijk en vers!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben op 2e kerstdag laten bezorgen. Ik denk dat het niet zo druk was als anders want de bestelling kwam super netjes op tijd! De nieuwe app en bestelmethode werkt fantastisch, mooie ontwikkeling ?? De inktvisringen vonden wij taai, te weinig inktvis tov de korst en te hard. De rest was weer erg smaakvol genieten.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden over kwaliteit van de schotels. Bezorging goed verzorgd.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en bezorging zoals afgesproken. Top!

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten & prima service

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, vers en erg lekker. Weer top.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

In één woord. Heerlijk! Zoals we gewend zijn.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer lekker. Goed verzorgd en op de afgesproken tijd klaar