Facebook

Beoordelingen van Sushi Fusion Gorinchem

Recente recensies van Sushi Fusion Gorinchem

5 sterren na 171 reviews

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was slecht en niet vers. Ben wel anders gewend van ze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit van de sushi is minder dan voorheen, we misten de opmaak die er vorige keren wel op zat en de bestelling kwam een uur later dan gezegd en er werd niet eens een excuus voor gegeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling werd op de doorgegeven tijd geleverd. Helemaal tevreden,

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goed en lekker eten

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Jammer dat wat we kregen niet precies klopte met wat we hadden besteld. Wel super snel bezorgd!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd erg lekker, maar de service niet. Meerdere malen ruim 2 uur moeten wachten nadat we besteld hadden. Zelfs moeten bellen en er naar toe moeten gaan om vervolgens met een hoop getier de bestelling mee te krijgen. Kom je thuis, geen stokjes, sojasaus en wasabi.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer goed

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om online te kunnen bestellen. Keurig op de afgesproken tijd klaar, fijn personeel, en zoals altijd weer genoten van de sushi!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vooral de zalm sashimi is erg lekker. De bezorging is meestal vlot, alleen op een drukke zondagavond langer dan aangegeven moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, had de urami box, was netjes ingepakt. Dat geldt ook voor de wakame salade. Ik ben uitermate tevreden, vond de sushi lekker. De sushi werd rond de aangegeven bezorgtijd bezorgd. Ik had ruim op tijd besteld en dan is een uur wachten goed te doen! Ik ga hier zeker vaker online bestellen!!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij Fusion perfecte kwaliteit voor een zeer nette prijs!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld bij jullie, zeker iedere maand wel 1 of 2 keer! Vandaag koude loempia’s (1 portie) en gyoza (2 porties) gekregen. Daarnaast een asociale bezorger! Wilt weg lopen zonder wisselgeld te geven en loopt daarna weg zonder gedag te zeggen!

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Maar bij het maki menu zater er 12x tonijn in in plaats van 6 zalm en 6 tonijn, dit was jammer.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was warm en zacht, stond al te lang klaar. We hebben de bestelling om 18.40 uur besteld met bezorgtijd om 20.00 uur. Na 2 keer gebeld te hebben was de bestelling er eindelijk om 20.50 uur. Dit is niet de eerste keer dat het zo lang duurde, jammer...

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker maar we hebben ruim 1,5 uur moeten wachten op de bestelling en deze was ook niet compleet.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg was het eten erg afgekoeld waardoor het lauw was. Kwaliteit was verder prima maar de smaak was door het afkoelen ietsje minder. Jammer

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb na vanavond sushi te hebben besteld samen met een vriendin de hele avond boven de wc gehangen.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we bijstellen een paar keer per jaar bij jullie sushi aan huis. de bezorging was prima. alleen de sushi was dit keer heel anders dan dat we gewend zijn. de stukjes waren veel kleiner. de nigiri paling was met heel ander soort paling dan normaal. de friet was zonder zout en ook slapper dan normaal. dus niet wat we van jullie aan kwaliteit verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, stond netjes op tijd klaar!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, vers en precies op tijd bezorgd. We gaan zeker vaker bestellen

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super goed, uiteraard want jullie zijn gewoon heel erg goed! Maar die tijden bij jullie zijn echt dramatisch, ik snap dat het soms iets drukker is en dat iets langer duurt. Maar als ik op de site kan aanklikken wanneer ik het kan ophalen dan verwacht ik ook dat het dan klaar is en niet dat er dan pas aan begonnen wordt. Daardoor 50 min extra gewacht. En ik vind het echt niet super erg als ik het lang duurt voordat het eten klaar is, maar nu denk ik dat het 19:20 klaar is en vervolgens zit ik daar nog 50 min extra te wachten en zit mijn man daardoor ook 50 min extra in de auto en staat hij op plekken waar het niet mag. Wat ik dan niet begrijp, waarom kan ik deze tijd dan aanklikken? Zeg dan dat 19:20 niet kan en dat ik het pas om 20:15 op zijn vroegst kan ophalen, had ook niet erg geweest, maar dan weet ik dat en kom ik ook op die tijd. Het is overigens bijna altijd te laat, maar deze keer gewoon extreem laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere maaltijd, zoals altijd! Het voorspelde tijdstip van bezorgen klopte niet waardoor ik een half uur zat te wachten. Dat wachten was het echter meer dan waard!

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. We bestellen regelmatig en genieten ervan, sushi fusion is zeker een aanrader, de tempurakruimeks missen hun knapperigheid bij thuisbezorgen, dus die eten we maar in het restaurant.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vers, maar erg lauw/warm. Bovendien veel zoete saus over de sushi en de avocado lag ernaast i.p.v. erin

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima sushi. Laatste bestelling was alleen helaas niet compleet. En 25 min moeten wachten terwijl ik 1,5 uur van te voren had aangegeven het op te halen. Hopelijk volgende keer alles weer op orde!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook op zondagavond, op tijd geleverd, alles warm en koud, prima op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd geleverd, de sushi was heerlijk en er werd voldoende soja saus, gember en wasabi meegeleverd.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vriendelijke bediening. Aanrader!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat dus een witte haar in ons sushi, we hebben gebeld we zouden nieuwe sushi krijgen, uiteindelijk niks gekregen !!!!!! Nooit meer bestellen dus

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur te laat helaas Dit is nog nooit gebeurd

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had om 14:00 in de middag eten besteld voor 17:00. Toen het 17:20 heb ik gebeld waar het bleef en werd mij verteld dat het er ieder moment kon zijn. Kwartier later was het eten eer nog niet, restaurant wist niet waar de bezorger was en mijn eten was warm van de zon.....

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 45 minuten te laat

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en snel bezorgd. Goede sushi. Lekker gegeten

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk. Lekkere sushi van goede kwaliteit. De bezorging kan echter beter. De levering verschilt altijd met de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom erg lekker! En dat is uiteraard het belangrijkste. Echter, jullie afhaalruimte is heel erg ongastvrij en chaotisch! Jullie staan eigenlijk altijd te bakkeleien over de bestellingen achter de toonbank. En ik vind het zo slecht dat als er 4 stoelen staan waar je op je bestelling kan wachten er altijd bezorgers op zitten! En als ze er op zitten en het wordt wat drukker blijven ze ook gewoon zitten i.p.v dat ze opstaan voor klanten. HEEL slecht! Daarnaast ligt er ook nog vaak zooi onder die stoelen. Deze ruimte mag wel wat klant vriendelijker

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was erg vriendelijk en precies optijd!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch. Ik heb alleen 1 klacht en dat is dat ik bij mijn tori witte rijst heb bestelt en dat uiteindelijk niet gekregen heb. Verder was alles top.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, voor herhaling vatbaar.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat het tegen is gevallen. Normaal perfecte kwaliteit en bezorging op tijd. Vandaag was de sushi rommelig, alles zat door elkaar en de warme gerechten waren koud. Vanmiddag om 16.00u besteld voor vanavond 18.45u, de Sushi kwam om iets voor half acht... jammer. Ik hoop volgende keer weer op de gebruikelijke kwaliteit en stiptheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb Mijn bestelling vanmiddag om 12:00 gedaan voor vanavond 17:30 om op te halen. 17:20 was ik er om mijn bestelling op te halen, hij was nog niet klaar. Ik heb 30 minuten moeten wachten tot ik mijn bestelling kreeg. Terwijl hij al een hele tijd klaar stond.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling veel te laat. Zonde

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel klaar, goede kwaliteit sushi. Top!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eerder dan de verwachte bezorgtijd en de sushi was nog vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd! Heerlijke sushi, goede kwaliteit.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Kwaliteit van het eten erg goed, erg lekker!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als we hier bestellen bezorgen ze echt op de afgesproken tijd! Echt heel fijn! Ook de kwaliteit van de gerechten is elke keer weer subliem te noemen! Ga zo door!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De kwaliteit is erg goed. We bestellen regelmatig en eten steeds heerlijk. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen met collega's vaker sushi bij Fusion. Heerlijke, verse sushi! Heel blij met deze top sushi in Gorinchem. We kunnen het iedereen aanraden!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb anderhalf uur moeten wachte voor me eten, vind dat veelste lang!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, niks op aan te merken!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heerlijk gegeten!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi, vers gemaakt, prima!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. De kwaliteit is altijd goed. Bezorging prima! Fijn restaurant.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer mijn bestelling een half uur te laat... Als je een verwachte bezorgtijd kan kiezen, zorg dan ook dat rond die tijd de bestelling word bezorgd. Mocht het anders lopen (omdat het druk is) bel dan even op om te melden dat de bestelling later komt.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker niet slecht, goede kwaliteit. Alleen merken wij vaak dat de sushi niet goed is gerold of de zeewier omhulsel niet goed is benat, de sushi valt nogal eens uit elkaar. De gebakken rijst is echt top.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi! Netjes gepresenteerd en echt heerlijk vers. Alles was compleet. Dit sushi restaurant is een mooie aanwinst voor Gorinchem. Als tip zou ik nog mee willen geven dat de sushichefs wekelijks een special maken, echt sushi liefhebbers kunnen dit absoluut waarderen!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Werd op tijd bezorgd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en vers. Een echte aanrader!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi mix besteld, bestelling stond klaar en was goed verzorgd

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers, romig en perfect in balans. Ook de bami is een aanrader. Vol met knapperige groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en nog snel bezorgt ook!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi. De vis is vers en erg lekker. De rijst lijkt wat aan de zoete kant, maar dat stoort verder niet. Afhalen gaat op zich goed en duurt niet lang, maar de eerste keer een beetje onduidelijk. Ik denk dat het handig is als je je direct meldt bij binnenkomst, want er wordt niet echt iets geroepen als een bestelling klaar is.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was even wachten, maar lekkere sushi, patatjes, loempiaatjes en smakelijke sojaboontjes.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit tonijn was minder dan normaal. Er zat bij de bestelling geen wasabi en gember. Normaal krijgen we er kroepoek bij en deze x niet. We zijn beter gewend van jullie.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempias waren heel muf... Hebben echt mijn hele gerecht verpest, erg jammer want ik ben betere qualiteit van ze gewend

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en gyoza hapjes waren heerlijk vers. De edamame boontjes vonden wij daarentegen niet zo goed als anders. Waren hard en moeilijk te eten. Ook niet gezouten. Bezorging was prima, wachttijd was ongeveer een uur maar als je dat weet dan houd je daar rekening mee en bestel je op tijd.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging! Top service en kwaliteit!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker en prima verzorgt, ik vindt ook het design vd bakje erg mooi 😊

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mocht de bezorgtijd langer deuren dan dat je aangegeven had, is het wel fijn dat je daarvan op de hoogte gesteld wordt. Niet dat je 40 minuten na de verwachte bezorgtijd zelf moet bellen waar je bestelling blijft. Voortaan handiger om eerder contact op te nemen met de klant. Sushi zelf was wel heel lekker toen we het uiteindelijk kregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was van ouds heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, bezorging altijd mooi opntijd en anders bellen ze. Ook altijd vriendelijke bezorgers!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd door een vriendelijke jongen en weer heerlijke sushi!!!!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker zoals gewoonlijk. Misschien meer groenten in mihoen.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, misschien wat aan de prijs maar je krijgt er meer als genoeg voor. het eten is echt gewoon vers, de groenten knapperig en niet van die uitgekookte slappe hap.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Net zoals voorgaande keren was de sushi en het Chinese gerecht met garnalen erg vers en lekker. Zeer goede kwaliteit, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de bestelling online geplaatst en opgehaald, ideaal! Super lekkere sushi! Vooral de urimaki ??

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had voor het eerst de poke bowl vond hem heerlijk Wel te weinig voor een maaltijd vond ik

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van top kwaliteit, en aardig personeel!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top. Zowel het eten als de bezorging

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers, stipt op tijd bezorgd. Heerlijk genoten.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer warm en smakelijk

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, beetje jammer dat het bij de bezorging wat minder ging... Had aangegeven om 18:00 uur geleverd te willen hebben, maar het was er pas om 18:20 (volgens de bezorger was er een foutje gemaakt met welke eerst geleverd moest worden, wat kan gebeuren)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten de laatste tijd regelmatig van Fusion en de kwaliteit is heel constant en goed. Heerlijk eten. Goede vriendelijke bezorging.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker, voor iedereen in het gezin een feestje als we sushi gaan eten. En bij Fusion hebben ze voor iedereen lekkere sushi of andere hapjes!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Toppers bij Fusion, blij mee!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmikkeld

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, super kwaliteit. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten. Makkelijk online te bestellen.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Blijft een aanwinst voor Gorinchem!!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk! Vers en vol van smaak! Bezorging is meestal ook prima maar soms duurt het erg lang.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn fan van sushi van Fusion! Goede kwaliteit, heerlijk! Elke keer weer genieten!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ontzettend lekker, anders dan anders. Raad het iedereen aan. Ook de Chinese wok gerechten bij afhalen met verschillende sauzen die je kunt kiezen, zijn een aanrader

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd klaar om afgehaald te worden. Mijn 1e keer hier, maar niet de laatste!

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren bij deze bestelling de groenten oud en taai. En de aardappelkoekjes waren dubbel gebakken. Bij eerste bestelling was dezelfde maaltijd maar wel lekker vers. Ik heb de app gedownload dus ik verwacht wel betere kwaliteit ;)

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijke sushi

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit sushi altijd. Onze vaste stek om eventueel uit eten te gaan of af te halen!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi... vers bereid. Zeker 1 keer in de week genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer formidabel wat smaak betreft

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur was het bezorgd en het was weer heerlijk. Een dikke 10!

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Echt lekker eten en een vriendelijke bezorger! Stip op tijd ook

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer een Sushi Mixbox besteld. Uitstekende kwaliteit, gaan we zeker vaker doen. Vlotte bezorging op zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere gerechten met afhalen en super dat je uit zoveel sauzen kunt kiezen. Daarbij krijg je ook nog heerlijke kroepoek gratis erbij! Echt een aanrader hier te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zéér goed alleen 1 klein minpuntje dat ik 1 bestelde Maki mistte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling mooi op tijd klaar. Goede kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi waren heerlijk en de teppan yaki ook. De bezorger stond precies op de afgesproken tijd voor de deur en betalen via ideal was handig.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk op smaak en goede kwaliteit !

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers en exact op tijd vezorgd. Top!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en vers Smaak prima Aanbevolen

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lief wat kroepoek erbij gekregen.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, warm en op tijd geleverd

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals altijd!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top...!!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Correcte bezorging! Ga zo door!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld voor afhaal. Sushi was afgesproken tijd klaar. Het was ook echt heerlijk en vers!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben op 2e kerstdag laten bezorgen. Ik denk dat het niet zo druk was als anders want de bestelling kwam super netjes op tijd! De nieuwe app en bestelmethode werkt fantastisch, mooie ontwikkeling ?? De inktvisringen vonden wij taai, te weinig inktvis tov de korst en te hard. De rest was weer erg smaakvol genieten.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden over kwaliteit van de schotels. Bezorging goed verzorgd.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en bezorging zoals afgesproken. Top!

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten & prima service

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, vers en erg lekker. Weer top.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

In één woord. Heerlijk! Zoals we gewend zijn.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer lekker. Goed verzorgd en op de afgesproken tijd klaar